Bu Blogda Ara

25 Eylül 2013 Çarşamba

TERAZİ

Uzun zaman,  milyarlarca insanın karakter özelliklerinin nasıl olup da 12 burcun  özellikleri ile açıklandığını merak ettim. Sonra bir gün,  Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri' nin  MARİFETNAME' sini okurken gezegenlerin (felek), insan karakterine olan etkisinin açıklamasını okudum. Bu açıklama sorularımın cevabı oldu. Açıklama : '' İnsan doğduğu an da Güneş, Gezegenler, Ay yani kısaca gökyüzünün o anki konumuyla oluşan ışın , beyne dokunur ve  beyin bu ışının etkisi ile aktifleşir.'' Yani insanın karakteri, beynine ilk dokunan ışına göre oluştuğundan burç ve 12 ev bilgisi, ortak paydada doğru veriler sağlar.
Gezegenlerin insan karakteri üzerine etkilerini,  az önce severek takip ettiğim junoastroloji  sayfasında burcum ile ilgili yazılanları okuyunca, sizlerle paylaşmak istedim. Sevgili Juno' nun TERAZİ için söylediklerinden kendime en yakın bulduklarımı sizinle paylaşmak istiyorum. Bu bilgiler ve diğer detaylar belki kendinizi ya da terazi burcunda olan  birini daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.

Diğer detaylara ;



·         TERAZİ, aşkı, güzelliği, hazzı, hayatın rafine zevklerini, değer verdiğimiz maddi ve manevi bütün varlıkları temsil eden Venüs’ ün şımarık kızıdır.  Aynı zamanda da, iletişim ve zihin odaklı hava grubunun öncü burcu ve ilişkiler & ortaklıklar mekanı olarak bilinen 7′inci evin doğal sakinidir.

·         Bir insan nasıl olur da, hem hayatın zevklerine düşkün, hem ilişki odaklı, hem  de akılcı tutumlar ve iletişim yeteneğini temsil eden erkeksi hava grubunun lideri olur?

·         Eh, zaten Terazileri anlaşılmaz ve ele avuca sığmaz yapan da bu paradokstur :))))


·         Terazi bir şeyi aklına koyar ve yalnız kendisi harekete geçmekle kalmaz, amacına hizmet edecek tüm bileşenleri harekete geçirecek çözümleri de üretir. ÖNCÜ’lüğü bundandır


·         Umudunu kaybetmediği sürece yeni bir yol deneme azmini, umudu kalmayınca da zamanını kaybetmez :)


·         Terazi sosyal bir varlıktır! Onlar için kendilerini ait hissettikleri topluluklarda saygın bir yer edinmek, bütünleşemedikleri topluluklarda ise en azından kendine has bir şahsiyet olarak hayranlık ve ilgi uyandırmak isterler.


·         Seçicidir… Zor beğenir… Tam içine sinmemiş olan şeyleri kabullenmekte zorlanır… Züppelik boyutunda detaylarla oyalanır… Ama gerektiği zaman PRATİK davranmayı gayet iyi becerir!

·         İnançlarını savunmayı daha doğrusu inandıkları şeyi başkalarının da meselesi haline getirmeyi, insanlarla ortak zeminlerde birleşmeyi, farklılıklara rağmen yan yana durmayı çok iyi becerirler.

·         Onlarla olmak daima keyiflidir… Zira hayatın hoşnutluk verici yanlarına odaklanmayı ve neşelerini etrafa bulaştırmayı bilirler.

·         Kurdukları sistemi içten mükemmel hale getirirken, dış müdahalelerden de olabildiğince arındırmaya çalışırlar. Geliştirdiği virüs koruma ürünü sayesinde zengin olan Kaspersky’nin Terazi olması hiç şaşırtıcı değildir :)))

·         Onlar arzunun gücünü bilen insanlardır. Bu nedenle arzulanır olmaya çalışır ve genellikle balın arıları çektiği gibi, insanları kendilerine çekerler…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder