Bu Blogda Ara

25 Eylül 2013 Çarşamba

DNA BAĞLARI



Gregg Braden' ın  İlahi Matriks kitabında yayınlanan  DNA ve Kuantum ile ilgili   yasanın nasıl çalıştığını daha iyi anlayabilmemiz için çok anlaşılır deneyler  bulunuyor.

Bunlardan biri ;  Bu deney bir ülkenin ordusu ile çalışan bilim adamları duygularımızın, özellikle DNA’ların artık bedenimizin bir parçası olamadıkları zaman, canlı hücreler üzerinde etkili olmaya devam edip etmediklerini araştırdılar. Araştırmacılar gönüllü deneklerden aldıkları DNA örneklerini, deneğin olmadığı bir binadaki birkaç yüz metre uzağında başka bir odaya koydular. Bu esnada Deneğe ise gerçek duyguyu yaşaması için savaş, komedi, erotik vs içeren bir dizi video görüntüsü  gösteriyorlardı. Sonuçta; denek bu duyguları yaşarken, diğer odadaki DNA da bedene bağlıymış gibi aynı anda aynı tepkileri gösteriyordu. En son yaptıkları deneyde denek ve DNA arasındaki mesafe 350 mile çıkarıldı ve tahmin edersiniz ki sonuç aynı idi.

 
Bu durum DNA paylaşımı konusunda ne kadar seçici olmamız gerektiğini bir kez daha düşündürüyor.

Bugün ABD’ de evlilik oranlarının artmasının, tek eşliliğinin tercih edilirliğinin artması, çok eşliliği tercih edenlerde daha sık görülen parçalanmışlık duygusunun nedeni DNA paylaşımı olabilir mi ?

 
DNA zaman ve mesafeden etkilenmeden yaşamını devam ettirdiğine göre, kimlerle bağ kurduğumuz bir kez daha üzerinde düşünülmesi gereken bir konu haline geliyor.

 


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder