Bu Blogda Ara

27 Eylül 2013 Cuma

BİR ERKEĞİ GERÇEKTEN SEVDİĞİMİZDE DÜNYA DEĞİŞİR




Bir erkeği sevdiğimizde, onu gerçekten seversek Dünya’ yı değiştireceğimizi bilmeyiz. Oysa bir Erkek, gerçekten sevildiğinde Dünya değişir.

Adamın elini tutar, kalbimize götürür, görünmeyenin ardındakini görmesini isteriz. Biz görürüz çünkü. Onun Kalbine dokunduğumuzda, olduğu bebeği, olacağı cesedi, babasını,  dedelerini, atalarını, yüklerini, savaşlarını, esaretini, hükümdarlığını, avcılığını, kurbanlığını,  zaferlerini ve kayıplarını, sevinçlerini, üzüntülerini, öfkesini, masumiyetini, kahkahasını, gözyaşını, gücünü, şehvetini ve şefkate olan ihtiyacını görürüz.

Bize güvensin isteriz, güvensin ki ;  yüklerinden kurtulsun. Aynası değil, sığınağı olmak isteriz. Çünkü bizim RAHMİMİZ var. Kutsal kasemiz, gelmiş geçmiş tüm yaraları içine alıp iyileştirebilme yeteneğine sahip derin bir bilgeliktir. Biz bir adamı gerçekten seversek Onu sımsıkı sarar, adeta kelebek kozasının içine alırız Onu. Eğer erkek, teslim olmayı kabul eder, sakinleşir, sabırlı davranırsa  kasemizde Onu yıkar, paklar, dinginleştirir, iyileştirir ve bir aslan çıkartırız kozadan.

Eğer bir adamı gerçekten seversek, 7 kat derimizden soyunur, kutsal bilgeliğimiz ile çırılçıplak, gözlerimizi gözlerinin içine dimdik dikerek, cesaretle dururuz karşısında. Alıştığı, bildiği, korktuğu, asırlarca tecavüze uğramış kadınların hatıralarından gelen  hiçbir oyuna, baştan çıkartmanın dayanılmaz cazibesine, hilekarlığa, yalancılığa, büyücülüğe, zehre, yılan dilliliğe  yaklaşmayız.

Bir erkeği gerçekten sevdiğimizde, ona sahip olacağı en iyi anneyi gösteririz. Tüm gücümüzü, yaralarını sarmaya harcarız.  Onu ayağa kalkması için cesaretlendirir, aşkın dansına davet ederiz. Birlikte sarmaş dolaş dans ederken başını döndürmek isteriz. Kollarında yeniden doğmak, arınmak ve bir erkeğin kadını olmanın sonsuz hazzını yaşamak, Ona ait olmak isteriz. Cennet’ ten indiğimizden beri elele yürüdüğümüz yolu hatırlamasını isteriz.  Teslimiyetin doruklarına çıkar, güçlü kollarında beyaz atlı prensimizin varlığını hissederiz.

Bir erkeği sevdiğimizde, onu gerçekten seversek Dünya’ yı değiştiririz.

**-*anonimden ilham alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder