Bu Blogda Ara

25 Ağustos 2015 Salı

YER YERİNDEN OYNUYOR




Gün geçmiyor ki kendi hayatımda, yakın çevremde, ülke genelinde, küresel bazda yeni bir yalan aşikar olmasın. Astrologların uzun süredir vurguladıkları gibi gökyüzü hareketlerinin etkisi ile deyim yerinde ise, yer yerinden oynuyor. Eski düzen, eski hali ile devam edemiyor. Artık ' kimse görüp bilmediği sürece sorun yok', ' yasak ama canım istiyor' , 'ben aklına düşeni anında yapan (dürtüsel) biriyim' gibi çeşit çeşit özbenliği kandırma cümleleri sana    ' hareketinin bedelini ödemeye hazır ol' diyor. Allah, hiçbir şeyi neden sonuç ilişkisine bağlamadan zuhur ettirmez. Dolayısı ile şu an gökyüzü nedensellik görevini yerine getiriyor. Bu sürecin 17 Aralığa kadar bangır bangır devam edeceği söyleniyor. Ama telepatinin açılması ile, ama sosyal medya kanalı ile, ama itirafla, ama yakalama ile, ama gezegenlerin bastırması ile öyle ya da böyle samimi olmayan duygular, yalanlar, gizli kapaklı işler ortaya çıkacak.


Peki biz ne yapacağız ?
Önce samimiyetle yaptıklarımızdan pişmanlık duyup vazgeçebiliriz. İnancımıza göre tövbe edebiliriz. Dolayısı ile yaptığımız hatalardan ders alıp bir daha yapmamaya niyet edebiliriz.

Deneyimlerimiz, onlardan ders çıkartabildiğimiz sürece değerliler. Ders çıkartıp hareket tarzımızı değiştirirsek bir üst seviyedeki yeni deneyime geçebiliriz. Aksi halde aynı ders, farklı kişilerle tekrar tekrar karşımıza çıkar durur. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder