Bu Blogda Ara

18 Aralık 2013 Çarşamba

BOŞLUK YASASI

Boşluk Yasası, eski olanı hayatınızdan çıkartarak yeni olana yer açmak.


Doğa boşluğa izin vermez. Her nefes verişimizde ölür ve yeniden diriliriz. O yüzden ne kadar derin bir nefes alır ve içimizi boşaltırsak, o kadar dolu bir diriliş yaşarız. Yaşamınızda daha çoğunun  olmasını istiyorsanız, daha çoğunu çıkartmalısınız. İşe yaramayan şeylerden vazgeçtiğinizde, işe yarayacak yeni şeyler gelecektir.

 

Yenisi için hangi eskilerinizden vazgeçebilirsiniz ?

Eski kinleri ve yakınmaları hayatınızdan çıkartın.

Dünya ve üzerindeki herşey ile barışın. Bağışlama, acılı anılara bağlanmış olan çok büyük miktarda enerjiyi serbest bırakır. Bağışlamadığımız herşey, geçemediğimiz bir ders olarak tekrar tekrar yaşanır hayatımızda. Aktörler değişse de olaylar aynıdır. Kinimiz ile bağlandığımız bağışlamayışların tekrar versiyonları yaşanır. Oysa yasa gereği, birşeyleri bağışlarken kendimizi bağışlarız. Bağışlama sayesinde başkalarına duyduğumuz içerlemeden, kendimize karşı duyduğumuz suçluluk duygusundan kurtuluruz. Bağışladıkça, bağışlanır, yüklerinizi atar, rahatlarsınız.

Eski eşyalarınızdan kurtulun.
Eski anılardan kurtulmuş olursunuz.

Saçlarınızdan kurtulun. DNA' nıza yapışmış olan anılardan kurtulursunuz. Bu nedenle Hz. Muhammed (ASM) Hicret dönüşünde saç sakal traşı  olarak savaşın kirinden kurtulmuştur.

İnşaallah bizi Dünya' ya sıkı sıkı bağlayan bağlarımızdan, yüklerimizden kurtulur, hürlüğümüzü hissederiz.

 

Boşluk, hür olmaktır.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder